Unghii de Craciun Simple – Modele Dragute Pentru Sarbatorile de Iarna!

0 986

Toata lumea are un mod diferit de a celebra sarbatorile de iarna. Unii oameni se imbraca cu pulovere cu reni si fulgi de nea in timp ce unele femei aleg sa isi faca modele de unghii superbe. Iata cateva idei de unghii de Craciun simple!

Unghii de Craciun Simple

Sunt atat de multe modele de unghii cu gel incat poate fi greu de ales. Am gasit multe modele cu reni, fulgi de nea, mos craciun, caciulite, bomboane, etc. Dar daca iti doresti un model mai simplu, arunca o privire la lista de mai jos cu unghii de Craciun simple 2022.

1. Model Simplu Festiv

Are iz de Craciun? Da! Va vine sa credeti ca acest artist s-a inspirat de pe un ambalaj de pasta de dinti? A folosit o oja alba pentru a crea mici puncte de zapada pe o baza nud si doua linii super alaturi de o stea pe fiecare unghie.

2. Manichiura French

Unghii de Craciun Simple - Modele Dragute Pentru Sarbatorile de Iarna!

Acadelele de Craciun sunt o inspiratie pentru a crea o manichiura French de succes. Acest amestec de pasteluri si culori vibrante precum rosu si verde se potrivesc perfect cu tema Craciunului.

3. Manichiura cu Sticker

Stickerele sunt la indemana pentru incepatoare sau pentru momentele cand nu ai timp sa mergi la salon. Aplica un strat de base coat, pune un sticker cu creeaza un French dragut cu sclipici.

4. Manichiura cu Puncte Polka

Unghii de Craciun Simple - Modele Dragute Pentru Sarbatorile de Iarna!

Nu trebuie sa fii un expert pentru a crea acest model. Aplica oja rosie si oja aurie pe degetul inelar. Aplica puncte polka rosii si aurii pentru a crea globuri de Craciun, apoi acopera cu strat de top coat.

5. Detalii de Iarna

Unghii de Craciun Simple - Modele Dragute Pentru Sarbatorile de Iarna!

Artista a dus acest model dragut la un nivel superior. Puteti aplica si voi un strat de oja in aceeasi nuanta ca aceasta apoi lipiti stickere cu pasarele, vasc, ornamente, merisoare sau Mos Craciun.

Care model din acest top cu unghii de Craciun simple ti-a atras atentia? Scrieti-mi in sectiunea de comentarii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy