Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 2020-06-12

1. Introducere 

Bine ați venit la Adnana Alexe („Companie”, „noi”, „ai noștri”, „noi”)!

Aceste Condiții de furnizare a serviciilor („Termeni”, „Condiții de serviciu”) guvernează utilizarea site-ului nostru web situat la adnanaalexe.ro (împreună sau individual „Serviciu”) operate de Adnana Alexe.

Politica noastră de confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea dvs. de către Serviciul nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea dvs. de paginile noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles acordurile și sunteți de acord să fiți obligați de acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) acordurile, atunci este posibil să nu utilizați Serviciul, dar vă rugăm să ne informați prin e-mail la contact@adnanaalexe.ro , astfel încât să putem încerca să gaseste o solutie. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

2. Comunicații

Prin utilizarea serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau prin e-mail la contact@adnanaalexe.ro.

3. Concursuri, concursuri și promoții

Orice concursuri, concursuri sau alte promoții (colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi reglementate de reguli separate de acești Termeni de serviciu. Dacă participați la promoții, consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promovare intră în conflict cu acești Termeni de serviciu, se vor aplica regulile de promovare.

4. Content

Conținutul găsit pe sau prin intermediul acestui serviciu este proprietatea Adnana Alexe sau utilizat cu permisiunea. Nu puteți distribui, modifica, transmite, reutiliza, descărca, reposta, copia sau utiliza conținutul menționat, fie integral sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea în scris expresă din partea noastră.

5. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Service:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dauna minorilor în orice fel, expunându-i la conținut inadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „mail junk”, „scrisoare de lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0,4. Pentru a înlocui sau încerca să însușească Compania, un angajat al Companiei, un alt utilizator sau orice altă persoană sau entitate.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să se angajeze în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea sau desfășurarea de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jigni Compania sau utilizatorii Serviciului sau expune-i răspunderii.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau deteriora Serviciul sau interfera cu utilizarea serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Utilizați orice robot, păianjen sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material de pe Serviciu.

0.3. Folosiți orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat fără acordul nostru scris prealabil.

0,4. Folosiți orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale dăunătoare sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectat la Serviciu.

0.7. Serviciul Attack printr-un atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.

0.8. Efectuați orice acțiune care poate deteriora sau falsifica ratingul companiei.

0.9. În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

6. Analytics

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

7. Fără utilizare a minorilor

Serviciul este destinat numai pentru acces și utilizare de către persoane fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani. Accesând sau utilizând Serviciul, garantezi și îți dai seama că ai cel puțin 18 ani (18) ani și cu autoritatea, dreptul și capacitatea deplină de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile din Termeni. Dacă nu aveți cel puțin 18 ani (18) ani, vi se interzice atât accesul cât și utilizarea serviciului.

8. Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Adnana Alexe și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi din țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Adnana Alexe.

9. Politica de copyright

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem la orice afirmație conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietar de drepturi de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să trimiteți revendicarea dvs. prin e-mail la contact@adnanaalexe.ro, cu subiect line: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări așa cum este detaliat mai jos, la „Notificare DMCA și Procedură pentru reclamații privind încălcarea drepturilor de autor”

Vă puteți răspunde pentru daune (inclusiv costuri și onorarii avocaților) pentru prezentare greșită sau cereri de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui Conținut găsit pe și / sau prin Serviciu pe drepturile dvs. de autor.

10. Notificarea DMCA și procedura pentru revendicările de încălcare a drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru de drept de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 U.S.C 512 (c) (3) pentru mai multe detalii):

0.1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului interesului dreptului de autor;

0.2. o descriere a operei protejate prin drepturi de autor pe care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică, adresa paginii web) a locației în care există opera protejată de drepturi de autor sau o copie a operei protejate de drepturi de autor;

0.3. identificarea adresei URL sau a altei locații specifice a Serviciului în care se află materialul pe care pretindeți că îl încalcă;

0,4. adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. o declarație din partea dvs. că aveți o credință de bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau legea;

0.6. o declarație făcută de dumneavoastră, făcută sub pedeapsă de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.

Puteți contacta agentul nostru de drepturi de autor prin e-mail la contact@adnanaalexe.ro.

11. Raportarea erorilor și feedback-ul

Ne puteți furniza fie direct la contact@adnanaalexe.ro, fie prin intermediul site-urilor și instrumentelor terților cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte probleme legate de Serviciul nostru („Feedback”) ). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau despre feedback; (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu feedbackul; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate din partea dvs. sau a oricărui terț; și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Feedback nu este posibil datorită legilor obligatorii aplicabile, acordați Companiei și filialelor sale un drept exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-autorizat, nelimitat și perpetuu la utilizare ( inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și în orice scop.

12. Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terți care nu sunt deținute sau controlate de Adnana Alexe.

Adnana Alexe nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane sau site-urile lor web.

De exemplu, Termenii de serviciu s-au creat sub forma PolicyMaker.io , o aplicație web gratuită pentru generarea de documente legale de înaltă calitate. generator gratuit de Termeni și Condiții de PolicyMaker este un instrument gratuit ușor de utilizat pentru a crea un model excelent standard de Termeni și condiții pentru un site web, blog, magazin de comerț electronic sau aplicație.

ACȚIUNI ȘI ACORDĂȚI CĂ COMPANIA NU ESTE RESPONSABILĂ SAU RESPONSABILĂ, DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ, PENTRU ORICE DANĂ SAU PIERDURI CAUZATE SAU SUNT ALLEGATE PENTRU A FI CAUZATE DE SAU ÎN CONEXIUNE CU UTILIZAREA SAU RĂSPUNSURILE DE LA ORICE ACȚIUNE, PRODUSE SAU SERVICII DISPONIBILE SAU PRIN ORICE ACEST SITIU SAU SERVICII WEB PE PARTEA TREIE.

VĂ AFLĂM STRĂINȚIT SĂ CITIȚI TERMENII DE SERVICII ȘI POLITICI DE PRIVATIE A ORICEULE SITE-URI sau SERVICII WEB PE PĂRȚI.

13. Renunțarea la garanție

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE PE O BAZĂ „AșA ESTE” ȘI „LA CA DISPONIBIL”. COMPANIA NU FĂ REPREZENTANȚE SAU GARANȚII ALE NICI UNUI TIP, EXPRIM SAU IMPLICATE, PRIVIND FUNCȚIONAREA SERVICIILOR LOR, SAU INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL SAU MATERIALELE INCLUSE DIN ACESTEA. ACORDATI EXPRIM CA UTILIZAREA ACESTUI SERVICII, CONȚINUTUL lor ȘI ORICE SERVICII SAU OBIECTIVE OBȚINUTE DE LA NOI ESTE ÎN RISCUL SĂU.

NICIUNE COMPANIE NICI O PERSOANĂ ASOCIATĂ CU COMPANIE NU FĂ NICI O GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU RESPECTUL COMPLETENȚII, SECURITĂȚII, FIAGILITĂȚII, CALITĂȚII, AACURITĂȚII SAU DISPONIBILITĂȚII SERVICIILOR. FĂRĂ LIMITAREA ANUMITORULUI, NICIUNE NICIUNE NICIUNĂ NICIUN ASOCIAT CU REPREZENTANȚI SAU GARANȚII CARE SERVICIILE, CONȚINUTUL lor, SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLURI OBȚINUTE PRIN SERVICII, VOR FI EXECURATE, FIAȚIONATE, FĂRĂ EROARE, SAU NECUPRATE, DEFECTE CA SERVICIILE SAU SERVERUL CARE ÎL FĂRĂ DISPONIBIL SUNT FĂRĂ DE VIRUSURI SAU ALTE COMPONENTE NECESARE SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE SERVICII SAU OBIECTIVE OBȚINUTE PRIN SERVICII, ÎNTREBUIE ÎNTREBUIEȚI-VĂ NEVOILE SAU EXPECTAȚIILE.

AICI COMPANIA NU EXISTEAZĂ TOATE GARANȚIILE NICIUNU TIP, FĂRĂ EXPRIMARE SAU IMPLICITE, STATUTORII SAU ALTĂ, INCLUS DAR NU SE LIMITĂ LA NICIUNE GARANȚII DE COMERCIABILITATE, FĂRĂ INFRINGERE ȘI FITNES PENTRU PURPUL PARTICULAR.

ÎNVĂȚAREA NU EFECTUĂ NICI O GARANȚIE CARE NU POT FI EXCLUSE SAU LIMITATE ÎN CAZUL LEGII APLICABILE.

14. Limitarea răspunderii

EXCEPTAT CA PROHIBIT DE LEGE, VEI DEȚINE SUA ȘI NOI NOI OFICIȚI, DIRECTORI, EMPLAȚI ȘI AGENȚI ARENȚIȚI PENTRU ORICE DOMENII INDIRECTE, PUNITIVE, SPECIALE, INCIDENȚALE, SAU CONSECUȚIALE, DEVÂND CUM SE ARISTEAZĂ TARIFELE ACESTIILOR ȘI CHELTUIELI DE LITIGAȚIE ȘI ARBITRAȚIE, SAU ÎN TRIBUȚIE SAU LA APEL, DACĂ ESTE ORA, SUNT INSTITUȚI SAU NICI LITIGARE SAU ARBITRAȚIE), DUPĂ O ACȚIUNE DE CONTRACT, NEGLIGENȚĂ SAU O ALTĂ ACȚIE TORTIZĂ, SAU APARĂ SAU ÎN CONECTARE ACORD, INCLUS FĂRĂ LIMITARE NICI O PLANĂ DE DREPTURI PERSONALE SAU DE DREPTURI DE PROPRIETATE, provenind din ACEST ACORD ȘI DE ORICE VIOLARE DE către Dumneavoastră de ORICE FEDERAL, STAT, SAU LOCALE LEGI, STATUTURI, REGULI, SAU REGULAMENTE, DACĂ S-A EVACUAT ORA DE ACESTE DAUNE. EXCEPTAȚI ASA PROHIBIT DE LEGE, DACĂ ESTE FĂRĂ RESPONSABILITATEA DIN PARTEA COMPANIEI, VA FI LIMITAT LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI / SAU SERVICII, ȘI FĂRĂ CIRCUMSTANȚE NU VA FI FĂ DAUNE CONSECUȚIONALE SAU PUNITIVE. UNOR STATE NU PERMIS EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, INCIDENTALE SAU CONSEQUȚIONALE, Așadar, LIMITAREA SAU EXCLUZIUL ANTERIOR NU POT FI APLICĂ Dumneavoastră.

15. Terminarea

Putem înceta sau suspenda contul dvs. și accesați barul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, indiferent de motiv și fără limitare, inclusiv, fără a se limita la o încălcare a Termenilor.

Dacă doriți să încheiați contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispoziții de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

16. Legea de guvernare

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, care reglementează legea care se aplică acordului fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Neîndeplinirea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată ca fiind invalidă sau neaplicabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

17. Modificări la serviciu

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica Serviciul nostru, precum și orice serviciu sau material furnizat prin Serviciu, la discreția noastră fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, toate sau orice parte a Serviciului nu sunt disponibile în orice moment sau în orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la unele părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu, la utilizatori, inclusiv utilizatorii înregistrați.

18. Modificări la termeni

Putem modifica Termenii în orice moment publicând termenii modificați pe acest site. Este responsabilitatea dvs. să examinați periodic acești Termeni.

Utilizarea dvs. continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați frecvent această pagină, astfel încât să fiți conștienți de orice modificări, deoarece acestea vă sunt obligatorii.

Prin continuarea accesării sau utilizării Serviciului nostru după ce revizuirile devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

19. Renunțare și separabilitate

Nicio renunțare de către Companie la vreun termen sau condiție prevăzut în Termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice nerespectare a Companiei de a-și afirma un drept sau o dispoziție. în conformitate cu Termenii nu constituie o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Dacă orice prevedere a Termenilor este deținută de o instanță sau un alt tribunal de jurisdicție competentă pentru a fi invalidă, ilegală sau nerespectabilă din orice motiv, această prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura minimă, astfel încât dispozițiile rămase ale Termenilor vor continua. în plină forță și efect.

20. Acknowledgement

FOLOSIREA SERVICIULUI SAU ALTE SERVICII OFERITE DE NOI, CONȚEVĂȚI CĂ AȚI CITIT ACESTE TERMENI DE SERVICII ȘI ACORDĂȚI SĂ ESTE BUNDATE DE DREPT.

21. Contactează-ne

Vă rugăm să trimiteți feedback, comentarii, cereri de asistență tehnică prin e-mail: contact@adnanaalexe.ro .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy