Apa de Orez Pentru Par: Stopeaza Caderea Parului si Stimuleaza Cresterea!

0 5,276

Tindem sa ignoram lucrurile marunte, in special cand vine vorba de infrumusetare. Suntem atrase de tot felul de materiale de marketing “istete” si ajungem sa cumparam produse scumpe. Dar ce ai face daca ti-as spune ca ai deja un produs de beauty eficient chiar in bucataria ta? Apa de orez pentru par este remediul extrem care stopeaza caderea si stimuleaza cresterea parului!

Apa de Orez Pentru Par: Opreste Caderea Parului Ca Prin Magie!!

Sunt fascinata de acest tratament de par ieftin, oamenii de stiinta si cei preocupati de beauty au incercat apa de orez pentru par. Ce au avut de spus? Inozitolul gasit in apa de orez este capabil sa penetreze firele deteriorate de par si sa le repare. Ba chiar iti protejeaza parul eficient!

Vezi si (masca cu aloe vera pentru par)

Inlocuirea balsamului de par a devenit o metoda populara deoarece intareste si infrumuseteaza parul. Acest remediu Japonez dateaza din perioada Heian (794 – 1185), unde femeile erau cunoscute pentru parul lor lung care atingea podeaua. Care era secretul lor? APA DE OREZ!!!

Unul dintre cele mai bune parti ale acestui remediu pentru par este ca se face foarte usor. Ai nevoie de orez si apa. Partea cea mai “dificila” este sa iti amintesti sa o i-ei cu tine la dus cand iti speli parul.

Eu am facut cercetari si am descoperit atat de multe reactii pozitive de la cei care au incercat apa de orez pentru diverse probleme. Caderea parului a fost dintotdeauna o problema majora pentru mine si din acest motiv m-am decis sa incerc si eu apa de orez pentru par.

Am descoperit 3 metode simple de preparare iar cea mai eficienta pentru parul meu a fost cea cu procesul de fermentare al orezului. Am pregatit si un videoclip pentru voi cu toate cele trei metode, beneficiile si multe alte informatii.

Va rog sa il vizualizati complet si as aprecia daca v-ati abona la canalul meu de YouTube. O sa public saptamanal cate un videoclip nou cu remedii naturale. J

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy