Meghan Markle Si-a Impresionat Fanii cu Noua Casa de 14,7 Milioane de Dolari

0 165

Fanii lui Meghan Markle au avut sansa de a arunca o privire in interiorul noii case a cuplului in valoare de 14,7 milioane de dolari din Montecito intr-un interviu acordat de Meghan prin videochat.

Meghan Markle a Aratat Fanilor Casa in Valoare de 14,7 Milioane de Dolari

Ducesa de Sussex Meghan Markle in varsta de 39 de ani, le-a oferit fanilor o sansa de a vedea interiorul casei ei si a sotului ei prinul Harry (35 de ani). Noua casa situata in California – Montecito (Santa Barbara) a fost cumparata in luna Iulie si are o valoare imensa de 14,7 milioane de dolari Americani.

Vezi si: Remedii naturale pentru probleme menstruale

Suits, Ellen DeGeneres si Rob Lowe, au aratat scaunele cu brat vintage si o tesatura de culoare crem cu un finisaj din lemn de mahon. Imaginile au oferit tuturor spectatorilor super vibratii, deoarece intreaga casa avea un aspect stralucitor si aerisit, cu pereti albi si o fereastra mare care aerisea cu aer proaspat interiorul casei.

Ei au mai aratat si o masuta de cafea suprafata din sticla, decorata cu plante. In exteriorul geamului se observa o priveliste uimitoare cu o gradina imensa. In timpul acestui interviu Meghan a discutat  despre mutarea lor in Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Ce se intampla daca nu mai manaci dupa ora 18:00

Ducesa de Sussex si printul Harry impreuna cu fiul lor, s-au mutat in luna Iulie 2020 in frumoasa casa din America. Cei doi au locuit in trecut in Londra – Nottingham Cottage, la palatul Kesington.

Dupa ce au parasit Familia Regala, Meghan Markle, printul Harry si fiul lor au locul o perioada de timp in Canada in conacul din Beverly Hills al lui Tyler Perry. Cei doi nu s-au afisat public pe toata perioada sederii in California, si au fost fotografiati doar de cateva ori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy