Hotel Transylvania 4: Trailer si Data Lansarii

0 5,462

Papa Drac si gasca lui amuzanta vor reveni asa cum nu i-ai mai vazut vreodata in noul film animat de exceptie Hotel Transylvania 4: Transformania. Fanii acestui film de animatie se pot reuni in curand cu monstrii lor preferati, unde il vor vedea pe Drac complet transformat. Vezi mai jos tot ce trebuie sa stii, trailer + data lansarii.

Hotel Transylvania 4: Transformania

Despre ce este vorba in Hotel Transylvania 4? Ei bine, cand inventia misterioasa a lui Van Helsing denumita “Raza de Monsterificare”  o ia razna, Drac si amicii lui monstrii sunt transformati in oameni.

Drac ramane “despuiat” de puterile sale iar Johnny, sotul uman al lui Mavis, transformat in monstru face echipa cu Drac, Mavis si gasca Drac Pack pentru a gasi un leac inainte de a fi prea tarziu si inainte de a se scoate din minti unul pe celalalt.

Transformania va fi ultima parte din franciza Hotel Transylvania creat de Gennedy Tartakovsky (scriitor si producator executiv). Selena Gomez va fi si ea producator executiv, in timp ce va continua sa isi joace rolul ca fiica lui Drac, Mavis, alaturi de Andy Samberg ca Johnny.

Vezi si: Filme de Netflix Excelente 2021

Hotel Transylvania 4 Trailer

Dupa cum bine stiti, actorul de comedie Adam Sandler interpreta rolul lui Drac, dar s-a anuntat in Aprilie 2021 ca Adam nu se va mai intoarce in Hotel Transylvania 4.

Actorul a fost inlocuit de Brian Hull. De ce au ales sa il inlocuiasca pe Sandler cu Hull? Brian a mai interpretat vocea lui Drac intr-un alt film scurt Monster Pets iar directorii Jennifer Kluska si Derek Drymon au spus ca povestea celei de-a patra parti le-a permis sa faca schimbarea.

Drymon a spus: “Faptul ca el se transforma intr-un om a devenit si o oportunitate buna sa facem lucrurile diferit. Drac ar putea fi putin mai diferit decat a fost in celelalte filme si totul ar parea natural.”

Imi pare rau fani Adam Sandler… totusi sper ca acest film sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. Hotel Transylvania 4: Transformania apare in cinema pe 14 Ianuarie 2022 in Romania.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy