Cand Apare Avatar 2? – Trailer si Data Lansarii

0 261

Sunteti curiosi cand apare Avatar 2? Calea Apei va aparea in sfarsit pe marile ecrane dupa o lunga asteptare. Acest film va fi continuarea primei parti regizata de James Cameroon (Back to Pandora), si cu siguranta va fi inca un film cu efecte vizuale uimitoare de care ne vom bucura in Decembrie 2022. Iata mai jos data lansarii si trailerul!

Cand Apare Avatar 2, Trailer si Data Lansarii

Planul lui Cameron a fost ca aceasta continuare sa fie un kickstart pentru alte filme lansate anual pana la Avatar 5, in Decembrie 2028. Deocamdata stim sigur cand apare Avatar 2 Calea Apei si ca exista un plan de a incheia cu Avatar 3 si nu va trebui sa asteptam pana in 2028 pentru a urmari intreaga poveste.

“Piata ne-ar putea spune daca suntem gata in trei luni, sau daca s-ar putea sa fim aproape gata, asta insemand: “Ok, haideti sa terminam povestea filmului in doar trei luni si sa nu o tinem la nesfarsit, dar acest lucru nu este profitabil, “spune Cameron.

Despre ce este vorba in acest film? Jake Sully si Ney’tiri au format o familie si fac tot posibilul sa ramana impreuna. Totusi, ei sunt fortati sa isi paraseasca casele si sa exploreze alte regiuni ale Pandorei. Atunci cand o veche amenintare isi face din nou aparitia, Jake trebuie sa lupte intr-un razboi greu impotriva oamenilor.

Deocamdata eu zic sa nu ne ducem inca cu gandul la alte parti ale acestei francize, iata aici cand apare Avatar 2: Calea Apei.

Vezi si: Cand Apare John Wick 4

Avatar 2: Calea Apei Trailer

Cine va aparea in partea a doua? Personajele principale vor reaparea deoarece au contract, deci stelele lui Cameron Zoe Saldaña va relua rolul Na’vi, printesa Ney’tiri, alaturi de Sam Worthington care va reveni ca omul transformat in Na’vi, Jake Sully.

Stephen Lang se intoarce ca Miles Quaritch, colonelul mort care va fi personajul negativ principal. Lang a confirmat ca va fi raufacatorul in rolul principal in toate cele patru filme ale lui James Cameron, spunand ca Quaritch este acum “mai mare, mai albastru, si mai suparat”. Ei bine ramane de vazut pe 16 Decembrie 2022, atunci cand apare Avatar 2: Calea Apei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy