Bomboane cu Fulgi de Ovaz, Cocos si Curmale

0 2,304

Bomboane cu fulgi de ovaz, cocos si curmale – un desert vegan, fara gluten, fara zahar si fara coacere, perfecte ca desert sanatos sau ca gustare pentru pachetelul copilului. Aceste bile energizante sunt usoare, rapide si se fac cu putine ingrediente si minimum de efort.

Bomboane cu Fulgi de Ovaz, Cocos si Curmale – Fara Zahar Adaugat

Bomboane cu Fulgi de Ovaz, Cocos si Curmale

Imi doresc ca tot mai multi dintre voi sa incercati aceste bomboane cu fulgi de ovaz, deoarece reprezinta o gustare dulce care nu va lasa cu acel sentiment de vinovatie. Bucurati-va de delicioasele bile energizante cu moderatie pentru a va taia pofta de dulce guilt-free!

Curmalele sunt sanatoase atunci cand sunt consumate in moderatie. Le puteti introduce mult mai usor in dieta preparand spre exemplu aceasta reteta usoara cu fulgi de ovaz si cocos.

Nu numai ca sunt pline de carbohidrati care va energizeaza natural, dar contin si grasimi sanatoase si se fac usor si rapid. Acestea sunt mult mai bune in comparatie cu deserturile din comert care contin doar calorii goale si nu ofera energie si satietate indelungata.

Incercati si alte retete sanatoase:

Bile energizante cu merisoare

Briose cu ovaz si afine

Biscuiti cu nuca de cocos

Prajitura cu unt de arahide fara coacere

Budinca de ovaz cu ciocolata

Tarta raw vegan cu mango

Cum Sa Faci Bile Energizante cu Ovaz

Ingrediente

  • 160g Curmale, fara samburi
  • 80g Fulgi de ovaz, fara gluten
  • 50g Nuca de cocos
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 4-5 linguri de lapte vegetal, sau mai mult la nevoie

Mod de Preparare

1. Turnati apa fierbinte peste curmale si lasati-le sa se inmoaie. Acest lucru va facilita indepartarea samburilor si va inmuia curmalele pentru o mai buna zdrobire.

2. Adaugati curmalele, ovazul, nuca de cocos, extractul de vanilie si laptele vegetal.

3. Procesati pana devine un amestec omogen. Mai adaugati cate putin lapte daca amestecul vi se pare prea uscat si greu de modelat.

4. Luati cate o lingura din amestec si formati bile intre palme apoi tavaliti-le prin nuca de cocos.

5. Transferati pe o farfurie si serviti cele mai bune bomboane cu fulgi de ovaz, cocos si curmale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy