Cei de La Lionsgate Au Anuntat Cand Apare John Wick 4!

0 416

Cand apare John Wick 4? Ei bine, cei de la Lionsgate au schimbat data lansarii pentru acest film cu Keanu Reeves. Initial, acestia planuisera sa il lanseze in Mai 2021 dar din cauza pandemiei a trebuit sa intarzie lansarea pana la data de 24 Martie , 2023.

John Wick 4: Lionsgate Intarzie din Nou Lansarea Filmului!

Lionsgate a impartasit aceste informatii despre John Wick 4 intr-un video postat pe canalele sociale, impreuna cu mesajul scris, “Pe curand”. Chad Stahelski, care a regizat primele trei filme John Wick, revine la conducerea unui scenariu de la Shay Hatten si Michael Finch. Cele trei filme de actiune cu asasinul retras au adus peste $579 milioane la box office-ul din intreaga lume.

Anuntul intarzierii vine de la Hollywood, spunand ca motivul principal are legatura cu cazurile de COVID-19 conectate la varianta Omicron. Totusi, data lansarii ramane inca nesigura pentru 2022 dar cu siguranta il vom vedea pe Keanu Reeves din nou in actiune in 2023.

Apropo, cum vi s-a parut Matrix 4? Lasati-mi raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos si ce alte lansari de filme va mai intereseaza? J

John Wick Chapter 4 Distributie

Director Chad Stahelski, scriitori Shay Hatten, Derek Kolstand si Michael Finch, actorii Keanu Reeves, Bill Skarsgård si Donnie Yen.

Teaser Trailer

Capitolul 4 il prezinta pe Reeves in rolul legendarului asasin Wick a carui productie a fost intarziata si din cauza angajamentului sau fata de The Matrix Resurrections lansat in 2021.

Apropo, cum vi s-a parut Matrix 4? Lasati-mi raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos si ce alte lansari de filme va mai intereseaza?

Vezi si: Trailer si data lansarii Hotel Transylvania 4

Keanu Reeves nu a terminat-o cu John Wick inca. Dupa ce s-a luptat in New York City si Casablanca in John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, Keanu se intoarce din nou in actiune in John Wick 4 si cu siguranta va fi la fel de bun ca cele trei capitole de care ne-am bucurat cu totii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy