Ulei de Rozmarin Pentru Par Puternic si Stralucitor

0 279

Mirosul sau imbietor este folosit si in aromaterapie, deoarece se crede ca are efecte pozitive asupra sistemului nervos. Anumite cercetari sustin ca uleiul de rozmarin are si efecte similare cu analgezicele. Dar intrebuintarile sale in materie de beauty pot sprijini cresterea parului. Iata de ce este bine sa folosim ulei de rozmarin pentru par.

Ulei de Rozmarin Pentru Par Bogat si Sanatos

Ulei de rozmarin pentru par beneficii: Antiinflamator si vasodilatator. Stimuleaza cresterea parului, imbunatateste circulatia si calmeaza scalpul.

Cine ar trebuie sa foloseasca ulei de rozmarin pentru par? In general, oricine experimenteaza ruperea parului sau caderea parului poate folosi acest tip de ulei. Consultati un dermatologist pentru a determina cauza caderii parului inainte de a-l folosi.

Cat de des ar trebui folosit? Se poate folosi zilnic sau cat de des va spalati parului, atat timp cat nu are reactii sau nu observati beneficiile.

Functioneaza bine in combinatie cu ulei de dovleac sau ashwagandha, care sprijina cresterea parului.

Nu sunt cunoscute alte ingrediente care sa interfereze negativ cu uleiul de rozmarin. Opriti utilizarea daca va irita.

Vezi si: Cum se face si ce beneficii are apa de orez pentru par

Vindeca Scalpului si Fortifica Parul

Uleiul de rozmarin este o planta medicinala care a fost folosita pentru a tratat numeroase probleme, inclusive iritatiile pielii si caderea parului. Se crede ca uleiul de rozmarin are proprietati puternic antiinflamatorii care promoveaza vindecarea scalpului si parului.

Intareste Parul: Inca un motiv pentru care sa il folosim este capacitatea sa de a proteja parul de deteriorare si rupere, prin urmare are un impact asupra caderii parului.

In timp, parul poate devein mai puternic si sa para mai gros, dens, elastic si mai stralucitor.

Citeste si: Beneficiile uleiului de ricin pentru par

Calmeaza Iritatia Scalpului: Pe langa proprietatile sale antiinflamatoare, acidul carnosic este un ingredient cheie pentru restaurarea pielii si tesuturilor. Acesti factori pot imbunatati iritatia scalpului si imbunatati sanatatea generala a acestuia.

Previne Matreata: Uleiul de rozmarin poate elimina problemele antibacteriene si matreata deoarece contine agenti antibacterieni si antifungici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy