Iaurt Vegan de Casa cu Caju si Capsuni, Vegetal / de Post

0 1,053

Inca mai cumparati iaurt vegetal din supermarket, cand se poate prepara acasa atat de simplu? Iata cum puteti face propriul iaurt vegan, vegetal / de post pe baza de caju si capsuni.

Iaurt Vegan Pe Baza de Caju si Capsuni

Iaurt Vegan de Casa cu Caju si Capsuni, Vegetal / de Post

Imi place mult caju! Poti crea tot felul de retete cremoase si delicioase, iar acest iaurt vegan cu capsuni este dovada. Aceasta reteta este facuta la cererea unui cititor care mi-a cerut sa creez o reteta de iaurt de casa vegetal / de post.

Mi-a luat ceva timp sa prepar aceasta reteta deoarece am incercat acum cateva luni un iaurt cu cocos care a iesit foarte bun iar acest lucru m-a motivat sa incerc si alte metode.

De data aceasta am avut caju la indemana si am pregatit un iaurt vegan cu caju mult mai usor, mai ales daca nu aveti nuci de cocos proaspat razuite. Puteti folosi probiotice precum: Probiorem, Probiotic Complex (cu Bifidus & FOS), Natures Aid sau Probiotic Complex, Cosmopharm.

Mai Multe Retete cu Caju

Branza de caju tare si feliabila

Branza de caju cu ierburi aromate

Branza cheddar vegana

Branza vegetala cu verdeturi si migdale

Smantana de caju

Iaurt de Casa cu Fructe

Din aceasta reteta facuta din 8 ingrediente obtineti un iaurt vegetal perfect care cu siguranta o sa va convinga sa renuntati la cele cumparate din supermarket.

Dureaza doar 10 minute sa preparati acest iaurt cu capsuni. Este un iaurt de post super fin, cremos si contine o cantitate perfecta de dulceata. Ideal pentru micul dejun, desert sau ca gustare fabuloasa.

Incearca si: Mousse de capsuni 

Iaurt Vegan cu Capsuni

Ingredientele si modul de preparare pentru iaurt vegetal le gasiti in randurile de mai jos.

Ingrediente

  • 225g caju crud, inmuiat 1 ora
  • 120ml lapte de cocos gras, la conserva
  • 2 linguri suc de lamaie, proaspat stors
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Un praf sare de mare
  • 2 linguri sirop de artar, sau alt indulcitor
  • 2 capsule probiotice, cautati la plafar, online, etc.
  • 8 capsuni, plus cateva extra pentru servire

Mod de Preparare Iaurt Vegetal

1. Inmuiati caju in apa pentru 1 ora. Scurgeti apa si clatiti sub jet de apa apoi puneti-l intr-un blender urmat de laptele de cocos, sucul de lamaie, vanilia, sarea, siropul de artar si capsunile.

2. Desfaceti capsulele si puneti continutul peste ingredientele din blender.

3. Amestecati pana obtineti un amestec fin si nu mai este granulat. O sa dureze ceva timp si va trebui sa curatati peretii vasului din cand in cand.

4. Turnati in boluri, acoperiti si lasati sa stea la temperatura camerei 48 de ore sau in masina de facut iaurt pentru 6-8 ore. Dupa aceea dati la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.

5. Serviti deliciosul iaurt vegan rece cu felii de capsuni proaspete.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy