Ai mei tind sa se imbolnaveasca des in anotimpul rece, iar ori de cate ori se intampla asta le fac rapid un ceai de ceapa dezgustator 😀 si un sirop de tuse natural cu ceapa si miere.
Un sirop pe baza de plante o sa te ajute sa te recuperezi mai rapid. Remediile naturale pentru raceala sunt eficiente mai ales daca nu te odihnesti suficient.
Sirop de Tuse Natural cu Ceapa si Miere: Unul Dintre Cele Mai Eficiente Remedii Naturale Pentru Raceala
Daca nu suporti gustul neplacut al ceaiului de ceapa, incearca acest sirop de tuse natural care are un gust placut si lucreaza eficient impotriva simptomelor cazate de raceala. Iata care este reteta pentru sirop de ceapa si miere pentru raceala si gat iritat.
Cand vorba de prepararea unui sirop cu ceapa si miere, sunt o multime de combinatii si retete simple. Multi dintre noi avem ceapa si miere in bucatarie, nu-i asa? Daca nu ai… sa iti fie rusine, deoarece te ajuta sa scapi rapid de tuse si gat inflamat! 😀
De Ce Este Benefic Acest Sirop de Tuse Natural
Probabil te gandesti ca mierea si ceapa este o combinatie yuck, dar acest sirop cu ceapa si miere chiar nu are un gust rau! Daca ai deja ingredientele la indemana si esti racit, prepara acest sirop natural si imi vei multumi mai tarziu!
De ce sa consumi sirop din ceapa si miere?
Miere este un ingredient calmant pentru raceala si gat iritat, mai ales datorita proprietatilor sale antibacteriane si de ucidere a virusilor.
Ceapa este in mod natural antiinflamatoare, antibiotica si antivirala. Este ca o centrala puternica impotriva virusilor. Componentii sau ofera alinare si proprietati de imbunatatire a imunitatii. Ceapa este de ajutor impotriva tusei.
Vezi si: Ceai de ceapa pentru tuse
Cum Sa Faci Sirop Pentru Tuse cu Ceapa si Miere
Sirop de Tuse cu Ceapa si Miere
Ingrediente
- 1 ceapa mare feliata subtire
- 1 cana miere pura
Mod de Preparare
1. Feliati ceapa in solzisori subtiri si puneti-o intr-un borcan sau bol cu capac. Adaugati miere si amestecati bine, acoperiti cu capacul sau o folie de plastic si lasati sa infuzeze cateva ore la temperatura camerei, amestecand din cand in cand.
2. Luati cate 1 lingurita la fiecare cateva ore – (adulti si copii mai mari de 1 an).
3. NU DATI miere cruda copiilor mai mici de 1 an.