Beneficiile Turmericului Pentru Sanatate, Retete si Intrebuintari Cosmetice

0 165

Turmericul este un condiment folosit foarte des in bucatariile Asiatice. Curcuma longa este o planta perena care creste in India, Asia si in unele zone ale Americii Centrale. Radacina sa are o culoare galbena spre portocaliu si se foloseste sub forma de pudra sau pasta. In articolul de astazi vom discuta despre beneficiile turmericului, contraindicatii si cum il puteti folosi.

Beneficiile Turmericului Pentru Sanatate

Turmericul este o planta inrudita cu ghimbirul si este un ingredient cheie pentru curry si alte preparate cu specific Oriental sau Asiatic. Beneficiile turmericului au fost studiate si s-a descoperit ca are proprietati antiinflamatorii benefice pentru o multime de afectiuni.

Acesta este disponibil si sub forma de suplimente si a fost folosit din vechime in medicina Ayurvedica pentru a trata o serie larga de afectiuni. Turmericul este o planta medicinala si se foloseste radacina acesteia pentru a calma afectiunile dureroase, oboseala cronica, problemele respiratorii si multe altele.

Oamenii de stiinta au studiat beneficiile turmericului iar astazi le voi impartasi si cu voi. Continuati sa cititi mai jos!

Turmericul Este Cunoscut si Ca:

Curcuma longa – denumire stiintifica

Radacina de turmeric

Sofran Indian

Nu confundati turmericul cu radacina de turmeric Javaneza (Curcuma zedoaria sau Curcuma xanthorrhiz), aceasta este o planta diferita cu alte efecte asupra sanatatii.

Retete cu Turmeric

Turmeric Latte

Ceai de Turmeric

Ciocolata Calda cu Turmeric

Intrebuintari Cosmetice

Masca de Fata cu Turmeric si Ou

Masca cu Turmeric Pentru Acnee

Remediu Pentru Albirea Dintilor cu Turmeric

Care Sunt Beneficiile Turmericului

Turmericul contine un compus chimic denumuit curcumina. Multi consumatori si practicanti ai medicinei traditionale considera acest ingredient eficient pentru tratarea inflamatiei si altor afectiuni.

Cei care i-au warfarina, sau au anumite probleme de sanatate cu rinichii si vezica, cat si femeile insarcinate nu ar trebui sa consume turmeric in scop medicinal fara opinia unui medic.

Cercetatorii au testat curcumina pentru potentialele sale efecte pozitive ca remediu natural pentru o serie de afeectiuni. Vizualizati videoclipul de mai jos pentru a vedea care sunt beneficiile turmericului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy