Fursecuri cu Migdale Macinate

0 2,359

Fursecuri cu Migdale Macinate care se topesc pur si simplu in gura. Sunt atat de delicioase, nu contin faina, zahar si oua. Trebuie sa incercati si voi aceste fursecuri vegane cu faina de migdale  fara gluten, lactate, oua, faina, si zahar.

Fursecuri cu Migdale Macinate

Dupa ce m-am uitat la comentariile voastre de pe Facebook, am realizat ca multi dintre voi aveti nevoie de o reteta de fursecuri fara gluten pentru Craciun sau pur si simplu va doriti retete mai sanatoase iar aceste fursecuri cu migdale macinate din doar 2 ingrediente sunt exact ceea ce aveti nevoie.

Aveam faina de cocos prin casa si am incercat sa creez o varianta de fursecuri sanatoase care sa intampine asteptarile voastre dar din pacate nu mi-au iesit prea stralucite apoi mi-a sarit gandul la migdale si a iesit un succes total!

Cum de m-am gandit la migdale? Ei bine eu am m-ai pregatit o reteta de fursecuri fara faina la care am adaugat faina de migdale – (fursecuri Linzer fara gluten). Stiu ca nu este usor sa lucrezi fara faina si nici va simtiti motivati sa incercati dar va asigur ca o sa va iasa aceste fursecuri cu migdale.

Pot folosi alt tip de faina? Nu inlocuiti faina de migdale cu un alt tip de faina deoarece au o compozitie chimica diferita si nu vor functiona la fel.

Incercati si: Fursecuri cu nuca de cocos

Cum Sa Faci Biscuiti cu Faina de Migdale Fara Zahar

Ingrediente

  • 2 cani faina de migdale
  • ¼ cana sirop de agave sau artar
  • 1 ciocolata vegana topita, optional

Mod de Preparare

1. Decojiti migdalele si adaugati-le intr-un blender apoi mixati pana obtineti o pudra sau folositi faina de migdale din comert.

2. Combinati faina de migdale cu siropul de agave apoi amestecati pana se formeza un aluat. Daca migdalele nu sunt macinate ca pudra, s-ar putea sa mai fie nevoie de putin sirop, asa ca puteti adauga daca vi se pare ca este necesar.

3. Preincalziti cuptorul la 120 C. Infoliati aluatul si congelati-l pentru 15-20 de minute.

4. Apoi intindeti aluatul in jur de 0,5 cm, intre doua foi de hartie pentru copt care sa aiba aceeasi dimensiune cu cea a tavii pe care urmeaza sa o folositi.

5. Puneti aluatul direct pe tava si indeparati hartia de deasupra apoi taiati in cu forma de fursecuri in forma de steluta. Pentru a evita lipirea de forma puteti pune forma de taiat in apa dupa fiecare taiere.

6. Aluatul ramas dupa taiere poate fi rulat in bilute si pus alaturi de stelute.

7. Dati tava la cuptor si coaceti 15-25 de minute in functie de cat de groase le-ati intins, dar stati cu ochii pe fursecuri dupa ce au trecute de cele 15 minute.

8. Scoateti din cuptor si lasati-le sa se raceasca complet apoi depozitati-le intr-un recipient inchis etans.

9. Optional puteti topi o ciocolata si acoperi jumatate din fursec in ciocolata apoi da la frigider pentru a se intari dupa care puteti servi cele mai bune fursecuri cu migdale macinate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy