Modele Noi de Unghii 2020 – Noile Tendinte de Vara Superbe

0 1,152

Arta unghiilor revine in forta cu cele mai vibrante culori si modele superbe. Pe masura ce oamenii au stat acasa, si-au perfectionat abilitatile de manichiura si au creat modele noi de unghii 2020. Asadar, haideti sa nu mai pierdem timpul si sa vedem ce este in trend vara aceasta.

Modele Noi de Unghii 2020 – Noile Tendinte de Vara Superbe

Desi tendintele pentru unghii sunt ca iepurii din lumea frumusetii in ultima perioada, aparand si inmultindu-se in ritmuri ametitoare: Manichiura Frantuzeasca deosebita si alte modele noi de unghii 2020. Am explorat munca unor 3 artisti din New York care au creat trei modele diferite pentru a indeplini cerintele tendintelor ale acestei veri.

Vezi si: Masti cu Aloe Vera Pentru Caderea Parului

1. Manichiura Frantuzeasca: Flori in Sticla

Modele Noi de Unghii 2020 - Noile Tendinde de Vara Superbe

O varietate de flori uscate viu colorate pe care artista le-a facut sa arate ca si cum ar fi imbracate in sticla.  Daca va place acest model puteti pune la uscat floricele sub o carte, sau puteti utiliza stickere.

2. Manichiura Frantuzeasca: Cristale Aurite

Modele Noi de Unghii 2020 - Noile Tendinde de Vara Superbe

Culoare albastra, jad si auriu – o combinatie care creaza un model unic si mistic. Bineinteles ca puteti inlocui culorile cu cele preferate de voi. Veti avea nevoie de o pensula pentru unghii, si oje alba, auriu metalic, si doua din aceeasi nuanta – una mai inchisa si una mai deschisa.

3. Manichiura Frantuzeasca: Culori Diverse

Modele Noi de Unghii 2020 - Noile Tendinde de Vara Superbe

Artista a combinat finisaje de mat si satin pentru o manichiura Frantuzeasca cu o textura constrastanta. Acesta s-a inspirat din tendinta de unghii sea glass nail art, creand un model amestecand oje mate intr-o varietate de nuante.

4. Flori de Cristal

Aceasta este inca o modalitate de a adauga note florale la manichiura ta cu cristale in forma de flori. Artistul a aranjat pietre minuscule si pietre putin mai mari de-a lungul unghiei, inainte de a pune florile deasupra. Le puteti ridica usor cu ajutorul unei pensete sau aranja cu un instrument pentru unghii cu un capat de cauciuc. Ocupa cu succes ultima loc in lista cu modele noi de unghii 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy