Crema de Branza Vegana Super Usoara si Delicioasa

0 835

Aceasta reteta de crema de branza vegana este super usoara, usor de intins pe paine si are gustul asemanator cu crema de branza obisnuita. Suna bine nu-i asa? Cititi mai departe pentru a vedea ingredientele si modul de preparare!

Crema de Branza Vegana Incredibil de Buna!

Brusc mi-am dat seama ca, desi am facut o multime de branzeturi vegane, inca nu am facut o crema de branza vegana. Asa ca a trebuit sa incep sa caut cele mai bune combinatii!

Aceasta crema de branza este simpla, dar foarte buna. Vei ramane impresionat si cu siguranta iti vei impresiona familia si oaspetii. Este extrem de delicios servit in toate modurile obisnuite, pe paine, pe crackere sau pe chifle.

Nu uitati sa aruncati o privire si la: Reteta de Hummus cu Ardei Copt

Ingrediente

  • 1 cana jumatate de caju inmuiat in apa fierbinte timp de 1 ora.
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • ½ cana (120ml) smantana de nuca de cocos
  • 1 lingura otet alb
  • 1 lingura ceapa pudra
  • Sare dupa gust
  • ½ lingurita marar uscat (optional)

Metoda de Preparare

  1. Adaugati caju inmuiat in blender cu sucul de lamaie si smantana de cocos, otetul alb, sarea si ceapa pudra. Amestecati pana obtineti un amestec neted. Opriti blenderul din cand in cand pentru a curata peretii.
  2. Transferati amestecul intr-un bol, apoi adaugati putin marar si amestecati.
  3. Crema voastra este gata!
  4. Pastrati-o la frigider. A doua zi va avea o textura mai ferma. Asa ca aveti putina rabdare.

Incercati si un desert simplu si delicios: Prajitura cu ciocolata vegana fara coacere

Notite

Daca nu aveti un blender, puteti utiliza robotul de bucatarie. Nu o sa iasa la fel de fina. O sa aveti o textura putin granulata, dar nu-i nimic!

Smantana de cocos ajuta la ingrosare si o ajuta sa devina super cremoasa. Dar daca nu aveti de unde cumpara, incercati o versiune folosind apa in loc de cocos. O sa iasa putin mai subtire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy