Prajitura cu Ciocolata Vegana Fara Coacere Usoara si Delicioasa

0 881

Aceasta prajitura cu ciocolata vegana este delicatesa pura. Este un deliciu bogat, cu ciocolata neagra. Este atat de buna incat o prepar in fiecare weekend pentru mine si intreaga familie.

Prajitura cu Ciocolata Vegana Indragita de Oricine

Practic, daca iubesti ciocolata, aceasta reteta de prajitura cu ciocolata vegana este exact ceea ce iti trebuie. Iti recomand sa o prepari si te asigur ca iti va da dependenta.

Aceasta placinta cu ciocolata vegana este o delicioasa decadenta pura. Este un deliciu bogat, de ciocolată întunecată. Este atât de bine că mă lupt să găsesc cuvinte care să facă dreptate.

Este extrem de usor de preparat, eu am creat o crusta simpla de nuci si curmale, iar umplutura contine un ganache fabulos de ciocolata cu unt de migdale, care are un gust complet divin. Textura este cremoasa, iar gustul bineinteles Dumnezeiesc.

Untul de migdale ii confera un plus de bogatie si aroma de nuca, care se potriveste perfect cu crusta de curmale.

Aruncati o privire si la: Idei de chipsuri sanatoase coapte in cuptor

Ingrediente

Pentru crusta:

  • 2 cani (200 grame) nuci
  • 1 cana (175 grame) curmale Medjool fara samburi
  • ¼ cana (22g) cacao neindulcita

Pentru umplutura

  • 3 cani (500 grame) ciocolata vegana tocata
  • ½ cana (125 grame) unt de migdale
  • 400 ml smantana de cocos

Topping:

  • Frisca din smantana grasa de cocos (optional)

Metoda de Preparare

  1. Adaugati nucile, curmalele si pudra de cacao in robotul de bucatarie apoi prelucrati pana cand incepe sa se formeze un aluat lipicios.
  2. Intindeti crusta intr-o tava rotunda pentru tarta si apasati pe partile laterale putin.
  3. Puneti in congelator si lasati-o sa stea in timp ce pregatiti umplutura.
  4. Adaugati ciocolata tocata si untul de migdale intr-un bol mare.
  5. Puneti smantana de nuca de cocos intr-un vas la cuptorul cu microunde sau intr-o cratita pe aragaz la foc mic.
  6. Turnati smantana fierbinte peste ciocolata si untul de migdale. Asigurati-va ca a-ti incorporat bine totul, apoi lasa-ti sa stea un minut.
  7. Bateti cu un tel pana obtineti o ciocolata cremoasa.
  8. Turnati acest amestec peste crusta.
  9. Introduceti in frigider pana cand totul este bine setat.
  10. Serviti cu frisca vegana

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy