Hummus cu Ardei Copt – O Bunatate Pentru Intreaga Familie

0 457

Acest hummus cu ardei copt este cremos, bogat si are o aroma deosebita. Este cel mai divin hummus din toate timpurile si se poate intinde pe paine sau folosit ca dip.

Hummus cu Ardei Copt Delicios si Cremos

Cand iubesti hummus-ul la fel de mult ca mine, atunci vei dori sa incerci toate variantele posibile! Inclusiv aceasta reteta de hummus cu ardei copt extrem de gustos.

Incearca si reteta de: Tofu Marinat

Eu si familia mea am tot consumat acest hummus zilele trecute. Le-a placut tuturor si cu siguranta o sa iti placa si tie si familiei tale. Sa incepem cu reteta noastra!

Ingredinte

  • 2 ardei grasi rosii medii (copti)
  • 2 lingurite de suc de lamaie (proaspat stoarse)
  • 2 catei de usturoi (zdrobiti)
  • 425 g naut la conserva (scurs)
  • 80 grame tahini
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita chimen macinat
  • ½ lingurita paprika
  • 1/8 lingurita piper cayenne
  • 1 lingurita ulei de masline extra-virgin (pentru stropit deasupra)

Incercati si: Prajitura fara coacere cu ciocolata vegana

Metoda de Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 230 ° C.
  • Taiati in fasii late ardeiul si indepartati semintele si cotorul. Puneti bucatile ardei cu coaja in sus pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt.
  • Coaceti la cuptor in jur de 25 de minute pana cand coaja este bine arsa.
  • Scoateti din cuptor si introduceti intr-un bol apoi acoperiti cu folie. Lasati 15 minute. Acest lucru va crea abur si coaja se va desprinde.
  • Luati ardeii din bol si indepartati coaja.
  • Adaugati sucul de lamaie si usturoiul zdrobit intr-un bol, apoi lasati usturoiul sa stea in zeama de lamaie cateva minute.
  • Adaugati nautul in robotul de bucatarie impreuna cu sucul de lamaie, usturoiul, tahini si ardeiul copt. Procesati pana cand se zdrobeste totul.
  • Adaugati sare, chimen, piper si ulei de masline, apoi procesati din nou pana cand devine cremos.
  • Transferati intr-o farfurie si stropiti cu putin ulei de masline si presarati cateva seminte de susan si patrunjel proaspat tocat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy