Hummus cu Avocado: Cea Mai Cremoasa si Delicioasa Reteta!

0 2,179

Acest Hummus cu Avocado, este ca un guacamole si hummus intr-un singur preparat. Este cel mai fin si cremos hummus pe care l-am facut vreodata! Iar aroma este incredibil de delicioasa! Perfect pentru paine pita si legume, sau folositi-l ca pasta tartinabila pentru toast sau sandwhich-urile cu legume.

Hummus cu Avocado – Cremos si Incredibil de Fin

Hummus cu Avocado: Cea Mai Cremoasa si Delicioasa Reteta!

Ai chef de o gustare? Acest hummus cu avocado este gustarea perfecta in orice moment al zilei! Cine i-ar putea rezista? Reteta aceasta de hummus facut in casa poate fi facut sub 10 minute si este ideala pentru gustarea de dupa pranz.

Imi place sa il savurez cu legume proaspete deoarece imi cresc aportul de legume. Atat eu cat si intreaga familie il adoram si sper ca o sa iti placa si tie!

Ajustari Pentru Hummus cu Avocado

Hummus cu Avocado: Cea Mai Cremoasa si Delicioasa Reteta!

Daca iti doresti ca aroma de avocado sa ramana mai puternica, atunci adauga mai putin tahini, iar daca vrei sa pastrezi aroma traditionala de hummus, adauga tahini asa cum ai face-o in mod obisnuit.

Incearca si Alte Retete de Hummus

Hummus cu sfecla coapta

Hummus cu usturoi copt

Hummus cu ardei copt

Hummus cu ciocolata

Reteta Tahini

Sugestii de Servire

Imi place sa il servesc cu legume proaspete taiate in bete: morcovi, telina, castraveti sau orice altceva am la indemana. Dar merge excelent si alaturi de chipsuri tortilla si paine pita: CLICK AICI PENTRU RETETA –>  (PAINE PITA DE CASA).

Cat Timp Se Poate Pastra?

Poti pastra acest hummus cu avocado facut in casa in frigider pana la 7 zile. Totusi, va recomand sa il consumati cat mai rapid deoarece avocado se poate oxida.

Pentru a preveni oxidarea, depozitati-l intr-un recipient inchis etans si puneti samanta avocado-ului in centrul hummus-ului, apoi acoperiti.

HUMMUS DE AVOCADO

Ingrediente

  • 425g naut, (scurs si clatit)
  • 2 avocado medii bine copti, (368g, dupa decojire si indepartarea semintei)
  • 3 linguri ulei de masline, plus inca putin pentru servire (optional)
  • 1 ½ lingura tahini (ajustati dupa preferinta)
  • 3 linguri suc de lamaie proaspat stors
  • 1 catel de usturoi
  • Sare si piper negru dupa gust
  • 1 – 2 linguri frunze de coriandru proaspat tocat, (pentru servire)
  • 1/8 lingurita chimen macinat
  • Fulgi de ardei iute (pentru topping)

Metoda de Preparare

1. Intr-un robot de bucatarie, pulsati nautul, uleiul de masline, sucul de lamaie si usturoiul, pana devine un amestec fin si cremos, cam 2 minute.

2. Asezonati cu sare si piper dupa gust (eu am pus ½ lingurita de sare si in jur de 1/8 piper), adaugati chimenul si avocado apoi pulsati din nou 1 – 2 minute.

3. Transferati intr-un vas si serviti cu ulei de masline, coriandru si fulgi de ardei iute. Puteti servi deliciosul hummus cu avocado si cu paine pita sau tortilla.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy