Top 7 Uleiuri Esentiale Care Trateaza Ciuperca Unghiei la Picior

0 2,681

Cum tratezi ciuperca unghiei piciorului cu uleiuri esentiale? Numeroase uleiuri esentiale pot fi de folos ca tratament natural pentru ciuperca unghiei. Iata o lista cu cateva uleiuri care va pot ajuta!

Uleiuri Esentiale Care Trateaza Ciuperca Unghiei Piciorului

Ciuperca unghiei (onicomicoza) este cauza unghiilor fragile, rupte si decolorate. Infectiile fungice pot fi cauzate de piciorul Atletului (ciuperca piciorului) si se poate raspandi de la o unghie infectata la alta. Daca te regasesti printre randurile de mai sus, taieti unghiile regulat pentru a preveni raspandirea si aplica uleiuri esentiale care trateaza ciuperca unghiei piciorului!

Top 7 Uleiuri Esentiale

Desi nu sunt foarte multe cercetari asupra eficacitatii uleiurilor esentiale pentru ciuperca unghiei, s-a descoperit ca multe uleiuri cu proprietati antifungice pot proteja si ajuta impotriva infectilor cu candida.

1. Ulei de Oregano (Origanum vulgare)

Uleiul esential de oregano este considerat un antibiotic natural puternic, antiviral si antifungic ideal pentru afectiuni precum ciuperca unghiei la picior, datorita continutului mare de timol si carvacrol.

2. Ulei de Menta (Mentha Piperita)

Uleiul esential de menta este antifungic si actioneaza ca un calmant al durerilor, multumita continutului mare de mentol, care ofera o senzatie racoritoare si calmanta asupra mancarimilor.

3. Ulei din Arbore de Ceai (Melaleuca alternifolia)

Acest ulei esential este un antiseptic puternic care previne infectiile si accelereaza vindecare ranilor. Aceste proprietati s-au dovenit utile ca remediu pentru ciuperca unghiei la picior.

4. Ulei de Lavanda (Lavandula angustifolia)

Uleiul esential de lavanda este unul dintre cele mai cunoscute uleiuri de pe piata. Este bogat in linalol si acetat de linalyl, care il face foarte efficient pentru ciuperca unghiei si pentru vindecarea ranilor.

5. Ulei de Cuisoare (Syzygium aromaticum)

Acesta contine cantitati mari de eugenol, uleiul de cuisoare este un ingredient antifungic care elimina parazitii si promoveaza o buna circulatie a sangelui.

6. Ulei de Lmaie (Citrus lemon)

Uleiul esential de lamaie este un remediu antibacterian, antifungic, antimicrobian si antiinflamator.

7. Ulei de Scortisoara (Cinnamomum verum)

Uleiul esential de scortisoara contine mult eugenol si cinamaldehida. Acesti compusi vindecatori il fac un remediu antibacterian, antiviral, antiinflamator si antifungic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy