Supa de Dovleac Vegana Gata in 30 de Minute

0 58

Aceasta supa de dovleac vegana este extraordinara! Are un gust bogat, cremos si satisfacator. In plus, foarte usor si super rapid de preparat pentru zilele in care nu doriti sa petreceti mult timp in bucatarie, gata in 30 de minute daca aveti deja dovleac decojit.

Supa de Dovleac Vegana

Am folosit smantana din nuca de cocos in locul laptelui de cocos, deoarece mi-am dorit o consistenta cremoasa si bineinteles ca a functionat! De fapt nu mi-a venit sa cred cat de repede s-a gatit supa de dovleac, in numai 30 de minute.

Serviti supa cu putin piper negru, seminte de dovleac si presarati putin cimbru. Supa aceasta nu contine gluten, asadar va recomand sa o consumati alaturi de paine fara gluten sau chiar o salata verde.

Incercati si: Prajitura fara coacere cu ciocolata

Ingrediente

  • 1 lingurita ulei din nuca de cocos
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingurita de ghimbir tocat sau ras
  • 1 lingurita de cimbru
  • ½ piper cayenne
  • 1 kg dovleac decojit si taiat cuburi
  • 400 ml smantana din nuca de cocos
  • 1 cana jumatate supa de legume
  • Sare si piper macinat dupa gust

Trebuie sa incercati si aceasta reteta minunata de:  crema de branza vegana usor de intins pe paine

Metoda de Preparare

  1. Adaugati uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa, usturoiul si ghimbirul apoi caliti.
  2. Apoi adaugati cimbrul si piperul cayenne si gatiti pana se inmoaie ceapa.
  3. Adaugati in cratita smanatana din nuca de cocos, supa de legume si dovleacul, apoi lasati sa se fiarba.
  4. Fierbeti dovleacul la foc mic pana cand este moale (10 minute)
  5. Folositi un blender vertical sau adaugati treptat dovleacul in vasul unui blender. Amestecati pana cand obtineti o consistenta cremoasa.
  6. Adaugati sare si piper macinat dupa gust.
  7. Serviti delicioasa supa de dovleac cu cateva seminte de dovleac ca garnitura si putin cimbru (optional).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy