Ciocolata cu Unt de Arahide – Vegana + Usoara

0 3,389

Ciocolata cu Unt de Arahide - Vegana + Usoara

Cele mai bune cupe cu ciocolata si unt de arahide! Umplutura bogata si cremoasa de unt de arahide cu ciocolata si alune zdrobite. Un desert vegan de vis care cu siguranta o sa va placa la nebunie!

Cupe cu Ciocolata si Unt De Arahide

Nici nu stiu ce sa spun despre aceste cupe. Este probabil unul dintre cele mai usoare si delicioase deserturi pe care le-am mancat vreodata! Bineinteles, sa nu uitam de budinca de ciocolata vegana pe care atat eu cat si voi am adorat-o!

In acest moment, tot ce pot sa va spun este ca le am in frigider si ma gandeam cand sa mai savurez una :D! M-am decis sa am una dupa masa de pranz timp in care va scriu si voua reteta.

Cum Sa Faci Un Desert Usor cu Unt de Arahide

Topiti ciocolata pentru baza: Topiti ciocolata vegana pentru a acoperi complet formele pentru briose, apoi puneti-le la frigider sa se intareasca.

Faceti umplutura: Umplutura o vom face dintr-un amestec de unt de arahide si zahar pudra. Amestecati bine si puneti-o peste bazele de ciocolata intarita.

Puneti mai multa ciocolata: Topiti ciocolata pentru a acoperi cupele. Dati la congelator pentru a se intari.

Cam asta e tot! In doar cativa pasi simpli obtineti 12 gustari delicioase pentru momentele cand va este pofta de ceva dulce si nu aveti chef de copt. Va provoc sa incercati si voi delicioasele peanut butter cups!

Depozitare si Congelare

Le puteti pastra la frigider pentru 3-4 saptamani. In acest fel veti avea la indemana un desert sau gustare rapida.

Acestea se pot congela perfect si vor tine pana la 2-3 luni.

MAI MULTE RETETE CU UNT DE ARAHIDE!

Unt de arahide fara zahar

Fursecuri cu unt de arahide

Smoothie cu banane si unt de arahide

Batoane proteice fara coacere

Budinca de ovaz cu ciocolata si unt de arahide

Cupe de Ciocolata cu Unt de Arahide

Desert vegan delicios cu umplutura cremoasa si delicioasa de unt de arahide imbracat in ciocolata vegana bogata. Un desert care creeaza dependenta!

INGREDIENTE

  • 250g unt de arahide
  • 80g zahar pudra
  • 438g ciocolata vegana (maruntita sau fulgi)
  • 28g alune sarate zdrobite ca topping, optional

MOD DE PREPARARE

1. Puneti hartii de copt pentru briose intr-o tava pentru briose.

2. Topiti 1 cana jumatate din ciocolata vegana la bain marie sau in cuptorul cu microunde. Puteti adauga 1 lingurita de ulei de cocos pentru a lucra mai usor cu ciocolata.

3. Luati cu lingura din ciocolata topita si puneti la baza formelor si pe margini. Puteti folosi o perie de bucatarie pentru a intinde bine pe margini. Puneti tava in congelator.

4. In timp ce ciocolata se raceste, adaugati zaharul pudra si untul de arahide intr-un bol apoi amestecati. Va fi un ameste foarte gros dar continuati sa amestecati pana devine un amestec omogen.

5. Dupa ce ciocolata s-a intarit, distribuiti in mod egal untul de arahide in fiecare cupa. Uniformizati cu o lingura.

6. Acum topiti cele 175g de ciocolata ramase, apoi turnati cu lingura desupra fiecarei cupe. Dati din nou la congelator pana se intareste.

7. Serviti cu alune zdrobite deasupra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy