Increderea de Sine: Cum Sa Iti Schimbi Perceptiile si Sa Scoti la Iveala Potentialul Ascuns

0 224

Daca perceptia actuala despre tine insuti nu iti foloseste in moduri in care sa iti permita sa experimentezi increderea de sine si atingerea telurilor dorite, te afli deja intr-o etapa in care ai nevoie de o transformare in bine folosind psihologia sociala si personalitatea.

Increderea de Sine: Cum Sa Iti Schimbi Perceptia Despre Tine si Sa Evoluezi

Acele evaluari de auto critica dura te fac sa te simti ca nu esti suficient de bun? Trebuie sa incetezi! Nu te mai critica si nu mai permite altora sa iti spulbere sperantele si bucuria de a-ti atinge scopurile. Iata cum sa capeti increderea de sine si sa evoluezi intr-o persoana puternica si capabila.

Urmeaza aceste sfaturi despre cum iti poti schimba modul de gandire despre tine insuti si cum poti dezlantui adevaratul tau potential.

Invata Sa Te Detasezi de “Proiectiile” Altora

Taie pur si simplu legatura cu oricine iti arunca criticism negativ si te lasa cu sentimente neplacute care te fac sa te simti nevrednic si incredibil de singur.

Nu lua in serios atunci cand cineva iti spune ca NU POTI, ei isi proiecteaza defapt propria imagine asupra ta! Sper ca intelegi ca asta are legatura cu increderea de sine si nu increderea in vorbele altora.

Citeste si: Ce sa faci daca duci lipsa de prieteni

Invata Ce Scop Au Gandurile Negative Despre Tine Insuti

Ai experimentat vreodata un moment in care ai vrut sa faci ceva dar o voce din capul tau ti-a soptit sa faci fix contrariul?

Daca te regasesti in randurile de mai sus, trebuie sa stii ca acest cadru iti poate fi de ajutor pentru a imblanzi vocile din capul tau, perceptiile de sine negative inutile, si sa descoperi potentialul tau ascuns.  Increderea de sine scoate la iveala talentele ascunse pe care nici nu stiai ca le ai!

Citeste si: Cum sa te iubesti pe tine insuti

Combina Cresterea Mentalitatii si Imaginatiei Pentru a Scoate La Iveala Potentialul

Folosirea imaginatiei este o unealta incredibil de puternica pentru dezvoltarea constructiva a perceptiei de sine, care iti va fi de ajutor pentru a face un pas inainte catre telurile tale.

Combina asta cu intrebari simple pentru cresterea mentalitatii, si te fi deja pe drumul catre dezlantuirea potentialului.

Increderea de Sine Vine Cu o Schimbare in Limbaj

Nu trebuie sa urmezi o terapie intensiva pentru a-ti schimba limbajul. Cand schimbi cateva cuvinte despre tine insuti, faci si o schimbare drastica asupra ta.

Iata cateva fraze populare spuse de majoritatea oamenilor carora le lipsesc increderea de sine:

  • “Nu ma iubeste nimeni. Sunt pur si simplu neatragator.”
  • “In acest moment, simt ca nu ma iubeste nimeni. Nu ma simt deloc atractiv.”

Tu ai spus aceste fraze? Nu le mai spune, sunt ganduri negative inutile!

Perceptia de sine are legatura cu increderea de sine, iar potentialul tau va iesi la iveala in functie de cum te vezi tu. Mai avem tendinta sa acoperim contexte si situatii, atunci cand sentimentele noastre scapa de sub control. Atunci cand simti ca nu poti, simti asta pentru ca nu ai suficienta incredere in tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy