Lipsa de Prieteni: Cum Sa Stapanesti Abilitatile de Comunicare si Socializare

0 251

Cand duci lipsa de prieteni, pur si simplu simti ca vei fi singur pe viata si ca nimeni nu vrea sa iti fie prieten. Bineinteles, acest lucru nu este adevarat! Exista cativa pasi importanti de urmat pentru a deveni mai sociabil si a reusi sa creezi legaturi de prietenie cu alti oameni.

Cum Gestionezi Lipsa de Prieteni Atunci Cand Te Simti Singur

Inca iti mai poti face prieteni atunci cand simti ca nu ai pe nimeni alaturi. Aceste situatii apar atunci cand te muti intr-un oras nou, te desparti de cineva care ti-a fost iubit/a sau doar prieten, ai probleme de comunicare/timiditate sau ai facut schimbari importante in viata ta. Iata ce poti face atunci cand experimentezi lipsa de prieteni!

Citeste si: Semne ca ti-ai intalnit sufletul pereche

Singuratatea si Timiditatea

Aceste doua aspecte pot cauza neintelegeri si sentimente gresit interpretate. Intelegerea corecta a acestor doua sentimente este cheia de a trece peste ele.

Spre exemplu, singuratatea este doar un semnal pe care il genereaza creierul tau atunci cand nu experimentezi nici-o conexiune sociala. Aceste semnale iti indica ca socializarea este la fel de importanta ca si mancatul!

Daca intelegi gresit motivul pentru care te simti singur, ai putea duce lipsa de prieteni din cauza ta! Interactioneaza cu oamenii!

Pe de alta parte, timiditatea este frica de critica sociala. Cu alte cuvinte, rusinea/timiditatea este doar o frica de ce s-ar putea intampla, si de multe ori nu se intampla! Este doar in mintea ta!

Daca intelegi gresit timiditatea si te ascunzi sau izolezi de oameni, vei interpreta gresit de ce te resping altii.

Stapaneste-ti Abilitatile de Comunicare si Socializare!

Comunicarea este cheia unei conexiunii sociale. Daca o stapanesti, nu vei mai duce lipsa de prieteni vreodata!

Un factor important este abilitatea de a mentine o conversatie. Pentru a face asta, trebuie sa inveti sa fii interesat in altii si sa le pui intrebari despre ei.

Va trebui sa gasesti o cale de te conecta si vorbi inteligent pe tema discutiei. Subiectele comune sunt elementele principale care iti garanteaza ca oamenii vor dori sa petreaca mai mult timp in compania ta.

Daca duci lipsa de prieteni si nu stii care sunt motivele, chiar daca tu esti o persoana sociabila, arunca o privire la 7 motive pe adnana.hinglish.news!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy