8 Semne Ca nu Te Mai Iubeste

0 928

Esti intr-o relatie? Si, de asemenea, crezi ca daca sunteti un cuplu, ar trebui sa fii indragostit? Atunci ar fi cazul sa te gandesti din nou! Este o diferenta intre iubire si ce pare a fi iubire. Ce parea un vis la inceput, ar putea sa dispara in timp. Iata 8 semne ca nu te mai iubeste.

Top 8 Semne Ca Nu Te Mai Iubeste

Tu probabil ca iti iubesti partenerul dar asta nu inseamna ca si el te iubeste. Sa incetezi sa mai iubesti pe cineva a devenit un lucru extrem de comun iar daca incerci sa afli care sunt cele 8 semne ca nu te mai iubeste, atunci iti sugerez sa arunci o privire mai jos!

1. Partenerul Este Confortabil, Dar Distant din Punct de Vedere Emotional

Primul semn dintre cele 8 semne ca nu te mai iubeste la trebuie sa acorzi atentie este nivelul de confort si compatibilitatea. Uneori intr-o relatie acestea doua raman intacte chiar daca iubirea care a existat candva ar putea fi stinsa deja

Daca partenerul tau nu mai este indragostit de tine dar inca te place cu adevarat pentru ca esti o companie placuta si pentru ca esti o persoana de treaba, ar putea sa ramana cu tine doar pentru ca se simte confortabil.

2. Nu Te Priveste in Ochi Cand Spune Te Iubesc

Cum se spune “Ochii nu mint niciodata”, iar majoritatea dintre noi ne dam seama daca o persoana ne iubeste sincer doar uitandu-ne in ochii sai.

Daca nu te priveste in ochi cand isi exprima sentimentele pentru tine, atunci exista sanse mari ca minte si cu siguranta este unul dintre cele 8 semne ca nu te mai iubeste.

3. Nu Te Simti Prioritizat

Prioritatea sta pe locul 3 in cele 8 semne ca nu te mai iubeste! Simti ca partenerul proritizeaza orice altceva in afara de tine? Atunci acest lucru este cu siguranta un semn de adaugat pe lista cu 8 semne ca nu te mai iubeste.

Daca simti ca nu face eforturi sa isi faca timp pentru timp sau se plimba permanent cu prietenii sau colegii de munca, atunci exista o posibila tensiune intre voi. Cea mai buna cale de rezolvare este sa discutati despre asta si sa ajungeti la o concluzie.

4. Il Enerveaza Lucrurile Pe Care le Adora la Tine

Ai observat ca se infurie atunci cand faci lucrurile pentru care te considera adorabila? Acum totul s-a schimbat si tot ce faci il enerveaza?

Ciudateniile acelea dragute cu care te tachina acum iti scot partenerul din minti si te face sa simti ca nu esti suficient de bun.

5. Pare Foarte Retras

Obisnuia sa iti spuna totul, dar in ultimul timp pare foarte retras. Nu ar putea fi doar din cauza vulnerabilitatii emotionale!

Inceteaza sa isi exprime liber afectiunea fata de tine si pare ca are secrete sau cel putin nu iti mai spune ce simte pentru tine. De fapt, este foarte greu sa il faci sa fie deschis.

6. Nu Incearca Sa Contribuie la Repararea Relatiei

Orice relatie are probleme. La inceput, nimic nu il oprea sa rezolve orice probleme avea cu tine. Acum pare detasat si nu mai vrea sa rezolve nimic.

Probabil ai incercat sa iti confrunti partenerul cu privire la cum te simti, dar cumva reuseste sa evite sau sa te distraga cu altceva. Face orice doar sa nu repare relatia.

7. Te Trateaza Ca Pe o Obligatie

Tu stii ca esti un partener uimitor si oricine ar fi norocos sa te aiba dar din pacate esti tratat ca pe o obligatie pe care trebuie sa o includa in ziua sa foarte ocupata in loc de un partener pe care il iubeste.

De fapt, ba chiar se observa si lipsa de apreciere si resentimentele care cresc simtitor in fiecare zi. Ba chiar nu mai pare fericit sa fie cu tine, chiar daca refuza sa recunoasca asta.

8. Are un Comportament Instabil

Comportamentul sau instabil poate fi un o adevarata lovitura de bici. Un moment este cald iar in celalant moment este rece si poate fi destul de obositor pentru tine, ba chiar te face sa te simti nesigur de relatia voastra.

Uneori se comporta asa cum era in mod normal, afectuos si flirty, apoi se comporta ca un strain, rece si nu mai are interes sa isi petreaca timpul cu tine. Nu stii niciodata care versiune isi va face aparitia.

Citestesi: Semne ca nu te mai vrea si 6 Semne ca sufera dupa tine.

Semne Ca Nu Te Mai Iubeste: Ganduri Finale

Te-a iubit candva dar asta nu inseamna neaparat ca tu esti cel care a facut o greseala. Si cel mai important lucru de retinut este ca meritati sa fiti iubiti! Sa nu considerati niciodata ca sunteti nedemni de iubire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy