Supa de Varza (Vegana / de Post + Sanatoasa)

Supa de varza detoxifianta, ideala pentru slabit.

0 803

Supa de Varza – Este o supa de post detoxifianta plina de legume proaspete, varza si ierburi aromatice. Din doar cateva ingrediente am obtinut o supa dietetica usor de preparat, sanatoasa si savuroasa!

Supa de Varza (Vegana / de Post + Sanatoasa)

Supa de Varza – Vegana/De Post + Sanatoasa

Varza este in sezon iar foarte multi dintre voi mi-ati cerut o reteta cu varza – si iata aici este! O supa dietetica de post cu varza, fasole verde, morcovi, rosii si ierburi Italiene, va asigur ca este cea mai buna supa de varza!

Serveste supa aceasta cu o: Paine Naan cu Unt si Usturoi

CE INGREDIENTE CONTINE SUPA DE VARZA DE POST?

Pentru aceasta reteta veti avea nevoie de cateva ingrediente simple!

Varza – puteti folosi varza proaspata obisnuita sau varza cu frunze crete.

Rosii – o conserva mare de rosii taiate sunt ideale pentru aceasta reteta.

Fasole verde – de obicei fasolea verde proaspata este buna dar daca nu este in sezon se poate folosi si cea congelata. Acest ingredient va adauga o doza de proteine supei.

Condimente – ierburi Italiene sau inlocuiti cu cate doua lingurite din fiecare: cimbru, oregano si busuioc.

Mix de legume – telina apio, morcovi si ceapa vor fi ingredientele de baza pentru a da aroma supei de varza.

Supa concentrata de legume – Alaturi de ierburile aromatice, supa concentrata de legume va adauga un plus de aroma.

Incearca si Alte Supe

Supa de Conopida Vegana

Supa Crema de Dovleac

CUM SA FACI SUPA DETOXIFIANTA

Folositi o oala incapatoare. Pentru aceasta reteta veti folositi destul de multa varza si aveti nevoie de spatiu. Puteti adauga mai multe proteine, scurgeti o conserva de fasole alba sau naut si adaugati in supa, sau folositi 1 ½ cani de fasole sau naut proaspat gatite.

Ingrediente:

  • ¼ cana apa sau 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa medie, tocata
  • 2 morcovi, decojiti si feliati
  • 2 bete de telina apio, feliate
  • 2 linguri condimente Italiene
  • 1 conserva rosii tocate in suc propriu
  • 1 cartof mediu, tocat cubulete
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 ½ cani fasole verde, taiata in bucati potrivit de mari
  • 1 varza (in jur de 8 – 10 cani), cotor indepartat si frunzele tocate
  • 6 cani supa de concentrata de legume cu sodiu redus (sau apa)
  • Sare si piper dupa gust

Metoda de Preparare

1. Intr-o oala mare, incalziti apa sau incingeti ulei de masline la foc mediu. Adaugati morcovii, telina, ceapa si usturoiul, apoi sotati 4 minute. Adaugati ierburile si sotati pana devin aromatice, cam 1 minut.

2. Puneti fasolea verde, rosiile, cartofii, varza si lichidele, acoperiti apoi aduceti la punctul de fierbere. Indepartati capacul si amestecati bine. Acoperiti din nou si fierbeti la foc mic pentru 20-30 de minute, amestecand ocazional.

3. Mai adaugati apa daca este necesar, asezonati supa de varza cu sare si piper dupa gust si patrunjel proaspat tocat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy