Prajitura Fara Coacere de Post Fara Zahar cu Unt de Arahide si Ciocolata

0 4,584

Aceasta prajitura fara coacere cu unt de arahide este un desert usor care se prepara in 15 minute sau mai putin. Sunt delicioase si nu contin lactate, este reteta potrivita atunci cand iti doresti un desert rapid.

Prajitura Fara Coacere cu Unt de Arahide

Imi plac foarte multe retetele simple, iar aceasta reteta vegana de prajitura fara coacere este exact ceea ce cautam. Zilele trecute am pregatit o reteta vegana de ciocolata cu unt de arahide si m-am gandit sa incerc mai multe retete cu unt de arahide care sa nu necesite mult timp de preparare. dar multi dintre voi mi-ati cerut o reteta fara zahar si m-am decis sa va scriu si voua aceasta prajitura vegana fara zahar.

Prajitura de Post Ingrediente

Aceasta prajitura contine doar 5 ingrediente simple care pot fi gasite cu usurinta.

Vei avea nevoie de:

  • Unt de arahide – il puteti prepara acasa la robotul de bucatarie sau blender puternic.
  • Migdale macinate (sau faina de migdale albita)
  • Cacao
  • Sirop de artar
  • Ulei de cocos

Notite

Eu folosesc ulei de cocos ca element de legare a acestei reteta, deoarece se intareste la rece. De asemenea, ajuta stratul de ciocolata sa se intareasca si mentine straturile de unt de arahide si crusta tari astfel incat sa le puteti felia usor. Daca nu sunteti vegani, puteti folosi unt obisnuit!

Deoarece in comert nu prea gasim unt de arahide natural, am decis sa il pregatesc acasa cu ajutorul robotului meu de bucatarie.

Totusi, incercati sa cautati in comert un unt de arahide fara ulei sau zahar adaugat. Daca nu doriti unt de arahide, inlocuiti-l cu unt de migdale, sau orice alt unt din nuci sau seminte.

Mai Multe Retete Fara Coacere

Ciocolata cu unt de arahide

Unt de arahide facut in casa

Smoothie cu unt de arahide

Prajitura Bounty fara coacere

Cum Sa Faci Prajitura Fara Coacere de Post

Aceasta prajitura va fi taiata in batoane care vor avea 3 straturi: o crusta de cacao, umplutura de unt de arahide si un topping fin de ciocolata.

INGREDIENTE

Crusta de cacao

  • ¾ cana migdale macinate, sau faina de migdale albita
  • 2 linguri cacao neindulcita
  • 2 linguri sirop de artar pur, la temperatura camerei
  • 1 lingura ulei de cocos topit
  • Un praf de sare de mare

Umplutura de unt de arahide

  • ½ cana unt de arahide cremos
  • 2 linguri sirop de artar, la temperatura camerei
  • 1 lingura ulei de cocos topit
  • ¼ lingurita sare de mare

Topping de ciocolata

  • ¼ cana cacao
  • ¼ cana ulei de cocos topit
  • 3 linguri sirop de artar pur, la temperatura camerei

Incearca si: Hummus cu ciocolata

MOD DE PREPARARE

1. Puneti hartie de copt intr-o tava pentru chec .

2. Intr-un bol mediu, amestecati toate ingredientele pentru crusta pana cand devine un amestec lipicios. Presati amestecul pe fundul tavii si puneti la congelator sa se intareasca.

3. Pentru a pregati umplutura, amestecati untul de arahide cu sirop de artar, ulei de cocos si sare. Scoateti crusta din congelator si adaugati umplutura. Intindeti cu o spatula si dati din nou la frigider.

4. Pentru a face topping de ciocolata, amestecati cacao, ulei de cocos topit si siorp de artar, folositi un tel sa indepartati cocoloasele. Asigurati-va siropul de artar este la temperatura camere deoarece topping-ul se poate ingrosa.

5. Intindeti topping-ul peste cele doua straturi si lasati sa stea in congelator pentru 1 ora.

6. Pentru a servi prajitura fara coacere va trebui sa scoateti din tava cu tot cu hartia de copt si sa taiati in bucati mici.

7. Nu puteti tine prajitura la temperatura camerei pentru mult timp, deoarece se va topi. Asadar, tineti-le la frigider si serviti-le reci. Se pastreaza intr-un recipient inchis pentru 2 saptamani.

Daca incercati aceasta reteta, lasati-mi rezultatul in sectiunea de mai jos precum si intrebarile si sugestiile voastre. Pentru articole video despre beneficiile plantelor va astept sa va abonati canalului meu de (YouTube).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy