Presedintele Donald Trump Transportat de Urgenta la Spital cu Covid-19

0 233

Presedintele Donald Trump a fost internat Vineri si ia fost administrat un tratament experimental pentru coronavirus. Acesta a declarat ca se simte ,,bine”, in urma stirilor bomba precum ca ar fi exclus cu doar 1 luna inainte de  alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Presedintele Donald Trump a Fost Transportat de Urgenta la Spital Dupa Ce a Fost Testat Pozitiv COVID-19

Dupa anuntul socant precum ca el si prima doamna Melania Trump au COVID-19, presedintele Donald Trump si sotia au iesit vineri seara de la Casa Alba, purtand o masca si au zburat urgent cu elicopterul la spitalul militar Walter Reed.

Donald Trump a rupt tacerea intr-un fimulet de 18 secunde inregistrat la Casa Alba, postat pe Twitter, declarand ca este internat in spital dar o duce foarte bine.

,,Ne vom asigura ca lucrurile functioneaza bine” – a spus el, adaugand ca si sotia lui se descurca extrem de bine.

Casa Alba a declarat ca presedintele Donald Trump este obosit dar intr-o buna dispozitie si a fost transportat la spital doar ca masura de precautie.

Donald Trump a primit un tratament cu o injectie experimentala la Casa Alba dupa ce el si Melania Trump au fost testati pozitiv pentru coronavirus.

Citeste si: Meghan Markle Casa de 14 milioane de dolari in SUA

Acest lucru este un potential obstacol, deoarece il are in vizor pe contestatorul Joe Biden cu doar 1 luna inainte de alegerile prezidentiale.

Ce a Declarat Casa Alba?

Secretarul de presa Kayleigh McKnany, a spus intr-o declaratie ca: ,,Preseintele are simptome usoare dar este intr-o stare buna si a lucrat intreaga zi.”

,,Ca masura de precautie si la recomandarea medicului si a expertilor medicali, presedintele Donald o sa lucreze direct din birourile prezidentiale din spitalul Walter Reed pentru zilele ce vor urma.

,,Presendintele Donald va apreciaza sprijinul atat pentru el cat si pentru prima doamna Melania Trump.”

Simptomele presedintelui includ febra mica, dar in cazul in care simptomele se vor inrautati, atributiile sale vor fi date vicepresedintelui Pence care a dat rezultate negative testului Covid-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy