Supa Minestrone Vegana, Sanatoasa si Satioasa

0 6,300

Ai incercat vreodata supa minestrone? Daca nu ai incercat-o pana acum, atunci ar trebui sa prepari si tu aceasta reteta de supa delicioasa plina de legume, satioasa si perfecta pentru zilele reci de iarna.

Supa Minestrone cu Legume, Satioasa si Delicioasa

Supa Minestrone Vegana, Sanatoasa si Satioasa

Am auzit de  supa minestrone dar nu am incercat-o pana acum. Dupa ce am incercat-o si eu, m-am convins ca a meritat, deoarece a iesit foarte buna si o voi pregati cat mai des pentru mine si familia mea.

Ce Este Supa Minestrone

Este o supa groasa de origine Italiana care se face cu fasole, morcovi si multe alte ingrediente care constituie o masa satioasa si sanatoasa. Se face usor si este absolut delicioasa servita cu felii de paine prajite cu unt si usturoi.

Nimic nu se compara cu un bol de supa de legume fierbinte in zilele reci de iarna. Aceasta reteta este sanatoasa, delicioasa, hranitoare si rapida.

Iata cum se face cea mai buna supa minestrone.

Puneti ceapa tocata, usturoi zdrobit, oregano, cimbru si busuioc uscat intr-o oala cu ulei de masline apoi sotati pana cand ceapa s-a inmuiat.

Puneti morcovi, telina apio, zucchini, fasolea verde si fasole boabe apoi amestecati bine. Dupa aceea puneti o conserva de rosii tocate, pasta de tomate, supa de legume, apa, condimente si sos de soia apoi aduceti la punctul de fierbere la foc mare.

Cand a inceput sa fiarba, puneti pastele, dati focul la minim si lasati sa fiarba pentru 35 de minute sau pana cand legumele sunt bine gatite.

Puneti si putin baby spanac si amestecati-l in supa fierbinte pana cand s-a inmuiat. Presarati deasupra patrunjel si serviti un bol de supa minestrone fierbinte.

Incearca si alte supe de legume

Supa de varza si legume

Supa crema de broccoli

Supa crema de telina

Supa de rosii cremoasa raw vegana

Supa de Legume Usoara si Rapida

Notita: Puteti inlocui pastele cu orez brun pentru o versiune mai sanatoasa sau adaugati ravioli daca va plac! Inlocuiti orice leguma din lista ingredientelor de mai jos cu cele care va plac mai mult, cum ar fi mazare, ciuperci, vinete, ardei gras, dovlecel, etc.

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa medie, tocata
  • 1 lingurita usturoi, zdrobit
  • ½ lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita paprika dulce afumata
  • 3 bete de telina apio, tocate bucati
  • 2 morcovi mari, tocati
  • 1 zucchini mic, tocat
  • 240g fasole verde sau ciuperci feliate
  • 400g conserva fasole alba sau rosie, scursa si clatita
  • 400g conserva rosii tocate
  • 130g pasta de tomate
  • 1200ml supa de legume
  • 480ml apa
  • 1 lingura sos de soia
  • 185g paste fusili sau penne rigate sau mini tortiglioni
  • 90g baby spanac
  • Sare si piper dupa gust
  • Patrunjel pentru presarat garnisit

Mod de Preparare

1. Intr-o oala sau cratita incapatoare adaugati uleiul de masline urmat de ceapa, usturoi si ierburile uscate. Sotati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida.

2. Dupa aceea, adaugati legumele tocate, fasolea, sarea, piperul si paprika afumata.

3. Puneti rosiile, pasta de tomate, supa de legume, apa si sosul de soia apoi aduceti la punctul de fierbere.

4. Cand a inceput sa fiarba adaugati pastele, acoperiti oala lasand putin spatiu sa iasa din abur. Fierbeti la foc mic 35 de minute sau pana cand legumele sunt gatite.

5. La final, puneti si baby spanacul si amestecati pana se inmoaie. Transferati supa minestrone in bol si presarati patrunjel proaspat tocat. Mai puneti sare si piper la nevoie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy