Briose cu Merisoare si Portocale

0 560

Esti in cautarea unei retete bune de Briose Cu Merisoare? Aceste briose vegane moi si pufoase sunt acompaniamentul ideal pentru cafeua de dimineata, gustare delicioasa alaturi de ceai sau desert usor de luat la pachet.

Briose cu Merisoare si Portocale

Briose cu Merisoare si Portocale

Ador sezonul merisoarelor, si am incercat cateva retete super bune. Una dintre aceste retete este cea de briose cu merisoare si suc de portocale care cu siguranta vor fi si pe placul tau.

Multi oameni au impresia ca ai nevoie de ingrediente speciale pentru a face briose vegane. Nu ai nevoie de nimic deosebit pentru a obtine briose pufoase.

In fiecare toamna ma asigur intotdeauna ca pun in congelator cateva pungi cu merisoare. Merisoarele se congeleaza foarte bine si le am la indemana ori de cate ori vreau sa prepar o reteta cu merisoare.

Inlocuim laptele vegan cu suc de portocale. Combinatia dintre merisoare, suc de portocale proaspat stors si coaja de portocale este absolut delicioasa.

Mai Multe Retete cu Merisoare

Briose Vegane Aromate

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 2/3 cana zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ½ lingurita scortisoara
  • ½ lingurita sare
  • Coaja de la o lamaie
  • 1 cana suc de portocale (proaspat stors
  • ½ cana ulei
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 1 ½ cani merisoare proaspete

MOD DE PREPARARE 

1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Puneti hartii de copt briose in fiecare orificiu al unei tavi pentru briose sau ungeti cu putin ulei.

2. Intr-un bol mare combinati faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea.

3. Faceti o gaura in centru si adaugati coaja de portocala, sucul de portocale, uleiul si vanilia. Amestecati doar cat sa se combine ingredientele.

4. Incorporati in amestec jumatate din cantitatea de merisoare.

5. Umpleti un sfert din fiecare orificiu al tavii si coaceti 22-25 de minute, sau pana cand devin maronii deasupra iar scobitoarea iese curata din centrul brioselor.

6. Lasati-le sa se raceasca putin in tava apoi transferati pe un grilaj si lasati-le sa se raceasca complet, dupa care puteti servi briose cu merisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy