Lucifer Sezonul 5B: Netflix Ne-a Dezvaluit in Sfarsit Data Lansarii!

Lucifer se intoarce cu cea de-a doua parte diabolica a sezonului 5!

0 282

Prima parte a sezonului 5, a avut premiera pe 21 August, 2020, si a fost o drama incantatoare si pacatoasa, inimi frante, mandrie si pofte trupesti, toate ducand in final la momentul culminant pe care l-am asteptat cu totii – momentul cand Chloe si Lucifer devin “apropiati”. Din fericire cei de la Netflix au terminat de filmat Lucifer Sezonul 5B si il vor lansa pe 28 Mai 2021.

Lucifer Sezonul 5B – Data Lansarii

Pe tot parcursul serialului, fanii au stiut ca Lucifer are probleme cu “tatal” sau, iar acum lucrurile s-au incins si mai mult cand a aparut pe pamant si ne-a lasat cu sufletul la gura, eu astept cu nerabdare Lucifer Sezonul 5B, voi nu?!

In ultimul episod din prima parte a sezonului 5, Dumnezeu apare pe pamant, oprind cearta dintre Amenadiel, Lucifer, Mazekeen si fratele lor Michael. Au ramas multe intrebari fara raspuns in jurul unor caractere din Lucifer sezonul 5! Spre exemplu, ce se intampla cu mortalitatea/imortalitatea bebelusului Charlie?

Ce se ascunde “intunecat” in interiorul  Ellei? Oare povestea din tinerete a Lindei cu fiica sa abandonata de Linda pe cand avea doar 17 ani va capata vreun sens in episoadele ce vor urma in partea a doua.

Din pacate, va trebui sa avem rabdare pentru a afla secretele ascunse ale caracterelor! Lucifer Sezonul 5B va avea premiera pe 28 Mai (Vineri) pe Netflix. Iar vestile bune nu se opresc aici, producatorii ne pregatesc si sezonul 6, suna minunat nu-i asa?

Cine Va Juca in Lucifer Partea 2?

Toate caracterele principale din Lucifer se vor intoarce in partea a doua a sezonului 5. Asta inseamna ca ii vom revedea pe Lauren German, Tom Ellis, DB Woodside, Kevin Alejandro, Aimee Garnica, Rachel Harris si Lesley-Ann Brandt.

In Lucifer Sezonul 5B, vom avea un caracter nou, Dennis Haysbert (Dumnezeu). Si eroii mei preferati din serialul TV Supernatural Rob Benedict si Scott Porter.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy